Ασχημες και Μόνες
άσχημες και μόνεςΕκδοτικός Οίκος : ΚΕΔΡΟΣ

Έτος Εκδοσης :2003

Κατηγορία : ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

ΙSBN : 960-04-2361-Χ

Σελίδες : 222

Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα ,έντονα ανθρωποκεντρικό, με συνεχείς ανατροπές Και εκπλήξεις, που σατιρίζει με χιούμορ και περιπαικτική διάθεση τα βιώματα τριών συνομήλικων γυναικών ,που προέρχονται από διαφορετικό γεωγραφικό χώρο, με διαφορετική οικονομική κατάσταση και διαφορετική κοινωνική άποψη.

Κοινό σημείο οι άνδρες τους ,από τους οποίους απαλλάχθηκαν ,η μια νωρίς, οι άλλες δύο αργότερα, αλλά και  κάποιος τρίτος που περνά σαν σκιά από τα κρεβάτια τους.
  Η πρώτη, ύστερα από δύο αποτυχημένους γάμους, παρεπιδημεί σε απόμακρη βίλα στις παρυφές της πόλης, ασχολούμενη αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό της, παλεύοντας με τον χρόνο, τον ανυπόφορο ευκατάστατο άνδρα της και κάποιους εξαθλιωμένους εφήμερους εραστές.
  Η δεύτερη είναι μια ανόητη κοκέτα μικροαστή, η οποία λόγω χηρείας έτυχε να εξασφαλίσει ισοβίως μια καλή σύνταξη. Μένει μόνη σε ένα ρετιρέ ,αναζητώντας εραστή. Μην μπορώντας να σκοτώσει την ανία της και τον ανάπηρο ερωτισμό της προσπαθεί να δολοφονήσει την ασχήμια της.
  Η τρίτη μάχεται με το νοικοκυριό του παμπάλαιου διαμερίσματος, τον σύζυγο και την μιζέρια της. Βρίσκεται στα πρόθυρα της κλιμακτηρίου και περιμένει ολημερίς τον άντρα της να γυρίσει από την δουλειά ,για να την πληροφορήσει αν η γη εξακολουθεί να κινείται.
  Η ερωτική ζωή και των τριών μπάχαλο. Παγιδεύτηκαν με το γάμο, αλλά ευελπιστούν με την χηρεία να δουν καλύτερες μέρες.

<<Πίσω